لیست اختراعات عاليه آبيار


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1394/02/16
مالک/مالکان: آقاي امير عبدالهي
تاریخ ثبت: 1395/03/31
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: مارمالاد به رب زمينه فني : كشاورزي- صنايع غذايي- تبديل مواد غذايي مشكل فني: انارPunica granatum L.) ) ميوه ويژه مناطق گرمسيري است و بيشتر گياه شناسان موطن اوليه آن را قفقاز، سواحل درياي خزر و بلندي هاي زاگرس مي دانند .اين ميوه از جمله محصولاتي است كه طيف گسترده¬اي از متابوليت¬هاي ثانويه نظير آلكالوئيدها، تانن¬ها و تركيبات فنوليك (نظير آنتوسيانين¬ها) را در خود جاي داده است. عمده خاصيت آنتي اكسيداني انار مربوط به تانن¬هاي قابل هيدروليز آن مي¬باشد. ارائه راه حل: تهيه انواع مربا از ديرباز به عنوان روش نگهداري ميوه¬ها و سبزيجات مرسوم بوده است. وجه تمايز اين فراورده¬ها اندازه ميوه¬هاي مورد استفاده در تهيه آنهاست. مارمالاد در حقيقت ژله ميوه¬هاست كه در آن قطعات كوچك ميوه يا پوست آن¬ها به صورت سوسپانسيون وجود دارد. براساس استاندارد ايران شماره 214 حداقل ميوه موجود در مارمالاد بايد 40 گرم در 100 گرم محصول باشد. ميوه مورد استفاده در توليد مارمالاد غالباً به صورت قطعات ميوه، پوره يا آبميوه است. مارمالاد به دليل استفاده از ضايعات ميوه و همچنين فرايند توليد ساده (كه مشابه مربا است) مورد توجه توليدكنندگان قرار گرفته است. مضاف بر اينكه در توليد مربا نياز به استفاده از ميوه¬هاي مرغوب با ظاهر مناسب است در حالي كه اين امر در مورد مارمالاد ضرورت ندارد. آب انار درون ظرف ريخته شده و به آن پوره ميوه به و شكر در مقادير مورد نظر اضافه مي گردد. محتوي ظرف تا رسيدن به بريكس (غلظت) مشخص حرارت مي بيند. چند عدد هل نيز جهت مطلوب شدن عطر و طعم به آن اضافه مي گردد.

موارد یافت شده: 1